84

Nieuw equipment voor isoleren van warmte en koude leidingen

Recent heeft A.Hak geïnvesteerd in twee compleet ingerichte bandmoffentrailers en een compleet ingerichte Hoymand HY40 PU schuimmachine. Hiermee wordt ingespeeld op de sterk groeiende vraag naar equipment voor het isoleren van lasverbindingen in warmte en koude leidingen ten gevolge van de energietransitie.

Bandmoffentrailers
De twee nieuw ingerichte bandmoffentrailers zijn compleet met meggers ,pda, lascomputer, drukbanden en divers elektrisch equipment om verschillende soorten isolatie moffen van DN-125 t/m DN 1400 te kunnen aanbrengen. Om aan de NOx normen te voldoen zijn de trailers zijn ingericht met stage 4 generatoren en zijn alle gereedschappen NEN 3140 gekeurd.

 

Bandmoffentrailers     

 

Hoymand HY40 PU Schuimmachine
Met deze investering van de compleet ingerichte HY40 schuimmachine kunnen de gekwalificeerde isoleerders de koppel lassen van grote diameters met PU afschuimen. De schuimmachine heeft een aantal voordelen met name voor het milieu, doordat er efficiënter kan worden afgeschuimd met PU is minder afval van de plastic van op maat geleverde schuimpakketzakken van de leverancier. Tevens levert de schuimmachine door middel van de juiste mengverhouding een hogere dichtheid van schuim en kunnen er meerdere lassen tegelijk worden afgeschuimd. Dit levert een hogere productie op en minder afval. 

 

Hoymand HY40 PU Schuimmachine

We hebben momenteel 84 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures