84

Combiwerk

Werk aan huis- en bedrijfsaansluitingen van elektriciteit, warmte, water of gas zorgt vaak voor overlast in de wijk. Om dat tot een minimum te beperken voeren we dat waar mogelijk gecombineerd uit.

Waar mogelijk wordt de aanleg van - maar vooral het onderhoudswerk aan distributieleidingen, hoofdleidingen en huisaansluitingen voor gas, warmte, water en elektriciteit in één arbeidsgang uitgevoerd. Ook voorzieningen voor kabeltelevisie en dataverkeer kunnen we daarin meenemen.

Digitaal samenwerken

Onze werkzaamheden kunnen bijna nooit zonder overlast worden uitgevoerd, maar we lossen het wel zo efficiënt mogelijk op. Dat begint al bij de samenwerking met onze opdrachtgevers. De projectcommunicatie wordt steeds verder gedigitaliseerd. A.Hak heeft veel input geleverd bij de totstandkoming van het samenwerkingsplatform dat hiervoor wordt gebruikt.

Omgevingsmanagement

Goed communiceren met onze klanten is niet voldoende. Ook de communicatie met de eindgebruikers, vaak de klanten van onze klant, is belangrijk. Door die communicatie en het omgevingsmanagement op ons te nemen ontzorgen we onze opdrachtgevers maximaal.

Meer specialismen

We hebben momenteel 84 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures