85

Waterleidingen

Wanneer we in de keuken staan en een glas water tappen, realiseren we ons meestal niet wat er bij komt kijken om schoon, veilig drinkwater uit de kraan te laten komen. Bij A.Hak weten we al meer dan vijftig jaar wat daarvoor nodig is.

Veiligheid en leveringszekerheid vormen voor al onze ondergrondse infraprojecten de basisvoorwaarden. Als het om drinkwater gaat, is het iedereen duidelijk waarom we daar zo’n punt van maken. Maar ook bij leidingen voor koelwater of ander proceswater is veiligheid belangrijk.

Internationale ervaring

A.Hak legt sinds zijn oprichting in 1963 transportleidingen aan die water over langere afstanden vervoeren. Dat doen we in Nederland, maar er stroomt ook water door leidingen die wij in de woestijn van Saoedi-Arabië hebben aangelegd.

Net als bij de andere leidingen en kabels die wij in de grond leggen, kunnen we ook bij waterleidingen met vrijwel elke ondergrond en elk materiaal uit de voeten. Dat we gebruik kunnen maken van ons eigen materieel en lassers kunnen inzetten die we zelf opleiden en kwalificeren is daarbij een groot voordeel. Komen we in een leidingtracé wegen, rivieren of andere obstakels tegen, dan kruisen we die met de inzet van onze specialisten op het gebied van horizontale boringen.

Gecombineerde aanleg

Aanleg en onderhoud van de distributieleidingen die water bij bedrijven en huishoudens brengen, voeren we vaak gecombineerd uit met elektriciteit, warmte of gas. Daarbij komen we tot in de meterkast en verzorgen we ook de communicatie met de eindgebruiker.

Meer specialismen

We hebben momenteel 85 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures