86

A.Hak partner van Stichting EnergieCoalitie

A.Hak, UPA (Rotterdam Engineering BV, Amsterdam Engineering, Ede-Wageningen Engineering, Ingenieurs op Zuid) en Vattenfall slaan de handen ineen voor het werven en ontwikkelen van jonge aanwas in de keten van duurzame energie.

Dit doen zij vanuit de overkoepelende Stichting EnergieCoalitie. De visie van de EnergieCoalitie is het gezamenlijk aantrekken van technisch talent en hen gericht ontwikkelen voor de branche waarbinnen de deelnemende partijen van de stichting zich begeven. Om de energietransitie te kunnen verwezenlijken is het van belang gezamenlijk op te trekken in het werven en ontwikkelen van goed personeel. 

Technisch talent is vaak onbekend met de uitdagingen van werken in de ondergrondse infrastructuur en alles wat de energietransitie te bieden heeft. Daarom heeft de Stichting EnergieCoalitie de WarmteCarrousel opgericht. De WarmteCarrousel is een tweejarig traineeship voor jong professionals met een afgeronde technische opleiding en maximaal twee jaar werkervaring.

Als trainee krijg je de kans om drie keer acht maanden op verschillende plekken in de warmteketen aan de slag te gaan, kennis te maken met alle facetten en te onderzoeken wat het beste bij je past. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor twee jaar mét baangarantie. 

Informatie over het traineeship vind je hier

Meer weten?

Kijk op www.warmtecarrousel.nl of neem contact op met Zoë Veenendaal via zoe@warmtecarrousel.nl / 0655463986. 

We hebben momenteel 86 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures