86

Voor de derde keer SlimNet  

Stadsverwarming Purmerend (SVP) is in 2010 gestart met SlimNet, een innovatief verbeterproject voor het warmtenet van Purmerend. Als onderdeel van dit project gaat A.Hak Infranet regio West dit jaar voor de derde keer op rij de kruipruimtes in om stalen leidingen te vervangen door kunststof.

De kunststofleidingen voor het warmtenet in Purmerend worden als volledige leiding voor een woning aangeleverd. Dit betekent dat een voorgeïsoleerde leidingsectie compleet met dienstleiding door het kruipluik onder de woning moet worden gebracht. Gezien het gemiddelde formaat van een kruipluik is dit een uitdaging. De montagewerkzaamheden worden in de kruipruimte uitgevoerd.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is, in samenwerking met de gemeente, net als vorig jaar het aantal medewerkers uitgebreid met werkzoekende inwoners van Purmerend. Dit jaar gaat het voorlopig om negen man. Van de ploeg ingezette werkzoekenden van vorig jaar zijn er drie nog steeds werkzaam bij Hak.

Ook bij de ploeg van dit jaar heeft A.Hak Infranet regio West goede hoop dat het voor een aantal niet bij een projectmatige inzet zal blijven.De doelstelling is om dit deel van SlimNet voor oktober 2012 af te ronden en vernieuwd de winter in te gaan.

We hebben momenteel 86 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures