85

Toekomstbestendige samenwerking SPIE, A.Hak en Dura Vermeer

Spie, A.Hak en Dura Vermeer slaan in 2022 de handen ineen om samen windparken te ontwikkelen en te realiseren door heel Nederland. Deze samenwerking maakt het mogelijk om de realisatie van een windpark van A tot Z te faciliteren.

Spie, A.Hak en Dura Vermeer slaan in 2022 de handen ineen om samen windparken te ontwikkelen en te realiseren door heel Nederland. Deze samenwerking maakt het mogelijk om de realisatie van een windpark van A tot Z te faciliteren. Zo worden ontwikkelaars en opdrachtgevers volledig ontzorgd, worden de financiën efficiënt besteed en worden  windparken binnen de mijlpalen in gebruik genomen.

Krachten bundeling

De samenwerking maakt het mogelijk om de civiele en elektrische infrastructuur van windparken op een efficiënte wijze te realiseren. De expertise van de drie partijen omvat, infra, civiel, parkbekabeling, elektronische installaties, inkoopstations en project- en omgevingsmanagement. Deze bundeling van verschillende expertises leidt tot reductie van kosten en realisatie binnen de gestelde mijlpalen en eenduidige communicatie naar stakeholders en belanghebbenden. De omgeving ondervindt tijdens de realisatie minder hinder van de werkzaamheden. De communicatie daarover verloopt via één kanaal. Het doel is de energietransitie in Nederland te versnellen nu we in mindere mate afhankelijk van derden voor de invulling van onze energie behoefte willen zijn.

Voortborduren op een stabiele en langdurige samenwerking

SPIE, A.Hak en Dura Vermeer werken al ruim tien jaar samen en staan bekend om hun toonaangevende resultaten binnen de civiele sector. Ook hebben zij al een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de energietransitie. Zo hebben zij samen 322 turbines een voetstuk gegeven, die samen goed zijn voor een opbrengst van 1200 megawatt. Dat is ruim twintig procent van het totaal gerealiseerde windparkvermogen.

 Contactpersonen samenwerking ontwikkeling en realisatie windparken

·         DV Henk Wijnstra; h.wijnstra@duravermeer.nl; +31653599221
·         SPIE Peter Grispen; peter.grispen@spie.com; +31623000391
·         A.Hak Peter Barendrecht; p.barendregt@a-hak.nl; +31646095035

We hebben momenteel 85 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures