85

A.Hak behaalt gouden medaille duurzaamheidsbeoordeling

Onlangs is A.Hak door Ecovadis beoordeeld op haar duurzaamheidsinitiatieven en we zijn trots te kunnen melden dat we een gouden medaille hebben behaald.

Duurzaamheid in onze bedrijfsvoering en tijdens de uitvoering van onze projecten wordt steeds belangrijker. Bij A.Hak hebben we de afgelopen jaren verschillende initiatieven ontwikkeld om duurzamer te kunnen werken. Naast dat wij duurzaamheid zelf belangrijk vinden, we hebben de aarde immers in bruikleen van onze kinderen, zien we ook dat onze opdrachtgevers van ons verwachten dat we op allerlei gebieden steeds verder verduurzamen.

Ecovadis is een internationaal erkend duurzaamheidsnetwerk voor bedrijven en biedt naast advies en training ook assessments aan op het gebied van duurzaamheid. De resultaten van deze assessments zijn heel transparant; je ontvangt een score op de duurzaamheidsonderwerpen milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. Tevens zie je de prestatie ten opzicht van andere bedrijven binnen de sector. Binnen het Ecovadis netwerk kun je je scorecard delen met opdrachtgevers die aangesloten zijn bij het netwerk.

Met onze initiatieven op het gebied van duurzaamheid zijn we op de goede weg en hopen we in de toekomst de platinum medaille te kunnen behalen.

We hebben momenteel 85 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures