85

Gas en stroom in Wehl

Het A18 Bedrijvenpark in Wehl, gemeente Doetinchem, had nog weinig ‘zware’ nutsvoorzieningen. De vestiging van een grote pluimveeslachterij was aanleiding om daar met hulp van A.Hak verandering in te brengen.

Toen pluimveeslachterij Esbro besloot te verhuizen naar het A18 Bedrijvenpark, raakte de ontwikkeling van de ondergrondse infrastructuur in een stroomversnelling. A.Hak Infranet regio Noord-Oost, A.Hak Electron en A.Hak Drillcon legden voor Esbro een drievoudige voeding aan van Doetinchem naar het bedrijventerrein.

Omdat het industriepark in landelijk gebied ligt, waren er nog weinig ‘zware’ nutsvoorzieningen aanwezig. Daarom kreeg A.Hak de opdracht om diverse tracés te engineeren en vervolgens aan te leggen.

Voor de aanleg van een 2,5km lange middenspanningsverbinding moesten een spoorboring en diverse HDD’s worden uitgevoerd. Ook voor de aanleg van gas werd het spoor gekruist en werd er zo’n 1,5km horizontaal gestuurd geboord. Het kabeltracé is aangelegd door A.Hak Infranet regio Zuid, het gastracé door Noord-Oost. Tegelijk met de aanleg van deze zogeheten aanhaalroutes werden de nutsvoorzieningen op het terrein zelf aangebracht.

In verband met de bedrijfszekerheid volgde nog een opdracht voor het aanleggen van een extra middenspanningskabel van Doetinchem naar het nieuwe industrieterrein.

We hebben momenteel 85 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures