93

Jong zijn bij A.Hak

JULIETTE VAN ROOIJ | PROJECTLEIDER

Juliette van Rooij is initiatiefnemer en voormalig voorzitter van Young A.Hak, het netwerk van A.Hak-medewerkers tot en met 35 jaar.

 Wat is er zo leuk aan Young A.Hak?  

‘Het is leuk om andere collega’s te ontmoeten en ervaringen en kennis met elkaar te delen. Iedere keer als ik een nieuw iemand ontmoet binnen A.Hak, leer ik weer iets nieuws. Dat vind ik te gek! Young A.Hak biedt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren, maar ook om jezelf verder te ontwikkelen. Young A.Hak is zo’n kans die je kunt grijpen. We organiseren allemaal mooie activiteiten waar je van alles van leert. Je vergroot je netwerk en het is gewoon ook  gezellig. Het is voor alle Hakkers tot 35 jaar.   

Wat voor activiteiten organiseren jullie?  

De activiteiten zijn opgedeeld in drie categorieën: netwerk, persoonlijke ontwikkeling en strategische sessies. Netwerkactiviteiten zijn om je collega’s beter te leren kennen en je interne netwerk uit te breiden. Qua persoonlijke ontwikkeling kun je bijvoorbeeld denken aan een workshop effectieve communicatie of een workshop persoonlijk leiderschap. Tijdens de strategische sessies komen thema’s aan bod die voor de organisatie van belang zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het aantrekken van nieuwe collega’s.

Wat brengt het je als je meedoet aan Young A.Hak?  

Ik vind het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Ik haal natuurlijk plezier uit mijn werkzaamheden zelf. Daarnaast vind ik contact met collega’s, mogelijkheden tot ontwikkeling, maar ook uitdaging en ruimte voor ontspanning belangrijk. Young A.Hak brengt dat allemaal samen. Door samen te ondernemen kunnen we onszelf en A.Hak verder in beweging zetten. Dat betekent in mijn ogen een mooie toekomst voor jezelf en een mooie toekomst voor A.Hak.  

We hebben momenteel 93 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures