Moloney spreekt op congres

NEN organiseert op donderdag 28 november 2019 in samenwerking met gemeente Rotterdam een congres over transportleidingen, waarbij de nieuwe NEN 3650 reeks uitgebreid aan bod komt. Dan Moloney, COO van A.Hak Pipelines & Facilities, is namens A.Hak een van de sprekers op het congres.

Hoe kunnen we de schaarse ruimte in de ondergrond op een toekomstbestendige manier inrichten door gebruik te maken van ondergrondse leidingen? Dat is het centrale thema van het congres over transportleiding in Rotterdam op 28 november. Daarbij is er speciale aandacht voor veiligheid en de inpassing van leidingen in de bestaande omgeving.

Voor wie?

Het congres is interessant voor iedereen die met de nieuwe NEN 3650 reeks te maken krijgt, zoals personen die werkzaam zijn bij aannemers, ingenieursbureaus, water- en energiebedrijven, infrabeheerders, overheden, installatiebedrijven en producenten van stoffen die in transportleidingen worden vervoerd.

Aam het eind van de dag weten bezoekers alles over de nieuwe NEN norm wat belangrijk is voor de uitoefening van hun beroep. Dit wordt in het  middagprogramma uitgebreid behandeld. Maar ook het ochtendprogramma is interessant. Prominenten uit de wereld van transportleidingen spreken over het belang en de betekenis van buisleidingen voor de ontwikkeling van de Nederlandse economie. Eén van de sprekers is Dan Moloney, Chief Operating Officer van A.Hak Pipelines & Facilities, de A.Hak-divisie die zich bezighoudt met de aanleg van transportleidingen.

Meer info en aanmelding

Meer weten over het congres, de NEN norm en de gevolgen van de invoering? Ga naar www.nen.nl/nen3650. Heeft u interesse dan kunt u zich gratis inschrijven via deze link.

Congres tranpsortleidingen