• A.Hak investeert in haspelwagen
 • A.Hak investeert in haspelwagen

A.Hak investeert in haspelwagen

1 april 2019

 

A.Hak Electron, onze specialist in aanleg van ondergrondse midden- en hoogspanningskabels, laat trots de eerste foto’s zien van de nieuwe haspelwagen. Een robuust stuk materieel waarmee A.Hak kabelhaspels tot een totaal gewicht van 30 ton kan verwerken.

Kabelhaspels worden steeds breder. Een groot pluspunt van deze wagen is dat hij in breedte verstelbaar is en dus ook de bredere haspels aankan. Omdat de wagen is uitgevoerd voor snelverkeer, kan hij wel gewoon achter een vrachtwagen en over de weg getransporteerd worden. Mits de breedte van de haspel dat toelaat.

Hulp van een kraan voor het laden en lossen van de haspels is niet nodig vanwege de zelfladende functie. Verder heeft de wagen aandrijving op de geladen haspel. Kabels kunnen dus op- en afgewikkeld worden.

 • nieuws

  A.Hak zoekt talent A.Hak zoekt talent

  A.Hak zoekt talent

  Wij zijn A.Hak en we zoeken jou! Zorg samen met ons voor de veilige, betrouwbare en duurame beschikbaarheid van water en energie voor huishoudens en bedrijven.

 • nieuws

  Tweede aanlanding begint voor op schema Tweede aanlanding begint voor op schema

  Tweede aanlanding begint voor op schema

  Een dag eerder dan gepland zijn onze boorspecialisten begonnen aan de aanlanding van een pijpleiding die aardgas uit het Leviathan gasveld in de Middellandse Zee aan land gaat brengen. Bijzonderheid: we zetten de Direct-Pipe techniek in.

 • projecten

  Warmteleiding IJmeer Warmteleiding IJmeer

  Warmteleiding IJmeer

  Maar liefst zes A.Hak-bedrijven werkten onder onze verantwoordelijkheid aan de aanleg van een unieke warmtetransport- leiding onder het IJmeer.

 • nieuws

  Projectfilm Beverwijk-Wijngaarden Projectfilm Beverwijk-Wijngaarden

  Projectfilm Beverwijk-Wijngaarden

  A.Hak Leidingbouw legde twee derde van Gasunies gastransportleiding tussen Beverwijk en Wijngaarden aan. Een project dat met recht een werk van uitersten genoemd kan worden.