• Grootste inspectiecontract tot op heden

Grootste inspectiecontract tot op heden

7 augustus 2017

A.Hak Industrial Services Middle East heeft het grootste contract in de geschiedenis van het bedrijf binnengehaald. Het vijfjarige contract omvat de inspectie van het grootste deel van de unpiggable leidingen van Saudi Aramco, het staatsoliebedrijf van Saoedi-Arabië, in samenwerking met Al Tamimi. De opdracht is wereldwijd een van de grootste in zijn soort en bevestigt de leidende positie van A.Hak op het gebied van pipeline integrity.

‘A.Hak Industrial Services heeft een sterke lokale aanwezigheid in het Midden-Oosten en een indrukwekkende track record in het schoonmaken en inspecteren van unpiggable pijpleidingen’ zegt Roland Hendriks, directeur van A.Hak Industrial Services Middle East. ‘Dat vormde de sleutel voor ons succes bij het verzilveren van dit contract. Zowel ons personeel als ons equipment is van de hoogste kwaliteit en onze turnkey-aanpak zorgt voor een efficiënte en veilige afronding van elk project.’

Inspectie van unpiggable pijpleidingen is wereldwijd een van de belangrijkste diensten van A.Hak Industrial Services. Met innovatieve technologie kan een groot aantal pijpleidingen worden geïnspecteerd, waarbij het volledige oppervlak van de pijpwand in hoge resolutie wordt gescand. Dit geeft een volledig overzicht van eventuele dikteverminderingen die de integriteit van de leiding kunnen beïnvloeden.

Rienk de Vries, Chief Operational Officer van A. Hak Industrial Services: ‘Dit contract is een volgende stap in onze groeistrategie om toonaangevend te worden voor pijpleidinginspectie in het Midden-Oosten. We zijn erg enthousiast en vereerd om te werken met zo'n gerenommeerd bedrijf als Al Tamimi. Door onze sterke punten te combineren, hebben we ons gepositioneerd om Saudi Aramco optimaal te bedienen en de hoogste kwaliteit te leveren.’

A.Hak Industrial Services levert een compleet assortiment aan diensten aan de olie-, gas- en petrochemische industrie over de hele wereld. Via onze pipeline-, inspectie-, opslagtank- en industriële dienstlijnen kan he bedrijf in elke stap van de fabrieksoperatie - van design tot end-of-life - de best mogelijke werking verzekeren tijdens de levenscyclus van de installatie.

Meer informatie over A.Hak Industrial Services: www.a-hak-is.com.

 • nieuws

  Grootste inspectiecontract tot op heden Grootste inspectiecontract tot op heden

  Grootste inspectiecontract tot op heden

  A.Hak Industrial Services Middle East heeft het grootste contract in de geschiedenis van het bedrijf binnengehaald. Het vijfjarige contract omvat de inspectie van het grootste deel van de unpiggable leidingen van Saudi Aramco, het staatsoliebedrijf van Sa

 • nieuws

  Digitaal samenwerken met netbeheerders Digitaal samenwerken met netbeheerders

  Digitaal samenwerken met netbeheerders

  De afdeling ICT/IM van A.Hak heeft in samenwerking met Alliander een mooie bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Digitaal Samenwerkingsplatform (DSP).

 • projecten

  Contract aQuaintance Contract aQuaintance

  Contract aQuaintance

  Samen met Cofely en Tebodin verwierven we als deelnemer in aQuaintance een vijfjarig contract voor de onshore-projecten van NAM.

 • projecten

  Noord-Zuid Route Noord-Zuid Route

  Noord-Zuid Route

  Bij de aanleg van de Noord-Zuid Route voor Gasunie legden wij vele kilometers transportleiding aan en werkten we aan meerdere compressorstations.